Finnkiila Oy

TUOTTEEMME

Olemme erikoistuneet puun jatkojalostamiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä sahojen, levyteollisuuden ja muiden materiaalitoimittajien kanssa. Materiaalin hankinta, tuotanto- ja valmistustekniikan osaaminen näkyvät tuotteemme hinnassa sekä laadussa.

Tuotannostamme löytyy pysty- ja vaakavannesahoja, suurkapasiteettisia katkaisusahoja, pakkauslaitteistoa ja perinteisiä puuntyöstökoneita. Osa laitteistostamme on automaattisia ja tapauskohtaisesti pystymme rakentamaan nopeita mekanisoituja linjastoja.

Finnkiila Oy

Tuotekehitystä asiakkaan tarpeeseen
Teemme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa erilaisia tuotekehitysprojekteja. Ole rohkeasti yhteydessä, jos etsit tuotteelle valmistajaa tai sinulla on idea tuotteesta. Lähdemme ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Mikäli tuotteen valmistaminen ei onnistu meidän tuotannossamme, etsimme teille valmistajan. Kyseessä ei tarvitse olla iso tai erikoinen tuote, tai suuria määriä sisältävä erä.

Tuotteidemme laatu on kokonaislaatua, eli emme hifistele tuotteelle hintaa, vaan teemme juuri sitä laatua, mitä asiakas toivoo. Jos kyse on ammattivarusteista, tuotteesta tehdään ensisijaisesti kestävä ja käytännöllinen.
Finnkiila Oy
Tuhkurinpolku 30
41940 JYVÄSKYLÄ
Tietosuojaseloste >>
© Finnkiila Oy